Салат із брюссельської капусти та болгарського перцю

    

27 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Брюссельська капуста - 300 г

Перець болгарський червоний - 1 шт. великий

Помідори - 2 шт. середнього розміру

Цибуля - 1 шт.

Олія оливкова

Лимон - 1 шт. (сік)

Листя салату

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Капусту вимити та нашаткувати, перець вимити, видалити серцевину, нарізати кубиками. Цибулю вимити, просушити і нарізати невеликими кільцями. Помідори вимити та нарізати дольками або кружальцями.

2Все змішати, посолити, додати лимонний сік, заправити оливковою олією та поставити на 1 годину в холодильник.

3Перед подачею до столу промити та просушити листя салату, викласти їх на дно широкого блюда, зверху покласти овочеву масу. Прикрасити гілочками петрушки.

00:00