Салат із різних овочів і фруктів

    ,

7 Листопада, 2017

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кольрабі - 100 г

Зелений горошок консервований - 50 г

Морква - 2 шт.

Яблука свіжі - 2 шт.

Огірки

Салат або цибуля зелена - 50 г

Слива або чорнослив - 50 г

Помідори або свіжий солодкий перець - 1 шт.

Цукор або цукрова пудра - 1 ч. ложка (за бажання)

Соєвий соус - 50 г

Перець

Сіль

Кріп

Лимонний сік (за бажання)

Directions

1Чорнослив вимити, залити гарячою водою для набухання, видалити з нього кісточки і нарізати дольками. Так само нарізати сливи без кісточок.

2Очищену капусту кольрабі, моркву нарізати тонкими скибочками. Помідори нарізати на 5‑6 частин. Свіжий солодкий перець очистити, видалити плодоніжки разом із зернами, нарізати соломкою. Яблука очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Промиті листя зеленого салату нарізати на 2‑3 частини. Огірки нашаткувати скибочками.

3Нарізані овочі та фрукти перемішати, додати до них консервований зелений горошок, злегка посолити, поперчити і заправити при подачі на стіл соєвим соусом. У салат можна додати цукор (краще цукрову пудру) і лимонний сік.

Цей салат можна готувати і з будь-яких інших овочів, що є в наявності

00:00