соус з грибами та ріпчастою цибулею
соус з грибами та ріпчастою цибулею

Соус грибний

  

25 Липня, 2018

Энциклопедия русской и европейской кухни

Ingredients

Бульйон грибний - 400 г

Гриби сушені - 30 г

Борошно пшеничне - 30 г

Жир - 40 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Масло вершкове - 25 г

Томат-пюре (за бажання)

Чорнослив без кісточок (за бажання)

Перець чорний горошком

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Білу гарячу пассеровку з'єднати з гарячим грибним бульйоном, розмішати для утворення однорідної маси, кип'ятити 15‑20 хвилин і процідити.

2Потім ввести спасеровану цибулю, яку можна пасерувати з томатом-пюре, після чого покласти тонко нарізані відварені гриби, перець горошком, лавровий лист, сіль і все варити 10‑15 хвилин.

3У соус можна покласти чорнослив без кісточок.

4Подавати соус з картопляними котлетами, зразами, запіканками та рисовими котлетами.

00:00