коричнева сочевиця з прянощами
коричнева сочевиця з прянощами

Сочевиця коричнева з прянощами

    

14 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сочевиця коричнева - 1,5 склянки

Молоко кокосове - 1,5 склянки або 1 банка консервованого

Перець чилі мелений - 0,5 ч. ложки

Куркума - 0,5 ч. ложки порошку

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Базилік - 3 листа

Лимон - 0,5 ч. ложки тертої цедри

Кориця - 1 ч. ложка

Чебрець - 1 листочок

Directions

1Сочевицю промити та замочити у воді на 3 години, потім воду злити.

2Сочевицю перекласти в каструлю з широким дном і залити кокосовим молоком, зверху посипати порошком перцю чилі та куркумою. Каструлю поставити на маленький вогонь, довести до кипіння кокосового молока, потім закрити кришкою і тушкувати ~ 30 хвилин на малому вогні до розм'якшення сочевиці.

3В іншій каструлі розігріти олію, в неї покласти нарізану цибулю, листочки базиліка та чебрецю, корицю, лимонну цедру. Всю суміш томити на повільному вогні, постійно перемішуючи, доки цибуля не стане прозорою.

4Додати сочевичну суміш і тримати на повільному вогні ще 30 хвилин, доки рідина не випарується, а сочевиця не стане м'якою, але ще не розвариться.

5Вибрати з сочевиці цільні прянощі та подавати страву гарячою, прикрасивши листям чебрецю.

Диета для улучшения памяти

00:00