Студень сливовий

    

13 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сливи - 400 г

Желатин - 4 ч. ложки

Вода (для желатину) - 250 г

Цукор - 2,5 ст. ложки

Directions

1Зі слив видалити кісточки, зварити в підсолодженій воді, потім відкинути на друшляк і викласти в скляний посуд.

2Желатин замочити в холодній кип'яченій воді на 30-40 хвилин і, коли він розбухне, помішуючи, нагрівати до повного розчинення.

3У підготовлений желатин додати гарячий відвар зі слив (0,5 л) і довести до кипіння. Цією сумішшю залити сливи і дати застигнути.

4Можна подавати студень зі збитими вершками.

00:00