Суп з беконом, селерою і квасолею

  

24 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 40 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Бекон - 300 г

Квасоля консервована - 300 г

Картопля - 600 г

Селера - 200 г стебел

Цибуля - 150 г

Морква - 150 г

Чебрець (тимьян) - 5-7 гілочок

Рослинна олія

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, бекон і селеру - невеликими шматочками. Моркву натерти на середній тертці.

2У каструлі на олії обсмажити цибулю. Додати моркву, злегка обсмажити. Додати селеру і бекон, смажити 3-4 хвилини. Залити водою.

3Картоплю нарізати кубиками або брусочками і додати в каструлю, посолити, поперчити. Варити 15 хвилин.

4Додати квасолю, варити 2-3 хвилини.

5Додати чебрець, прибрати з вогню. Дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин.

Замість бекону можна використовувати балик, шинку, карбонат і т.д.

00:00