Суп з качкою, рисом і грибами

  

26 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Качка - половина (близько 1 кг)

Картопля - 600 г

Гриби - 300 г

Рис - 150 г

Цибуля - 150 г

Томатний соус - 3 ст. ложки

Олія

Перець

Сіль

Directions

1Цибулю і гриби дрібно нарізати.

2З качки зрізати жир (він не знадобиться) і нарізати невеликими шматочками.

3У каструлі на олії обсмажити цибулю, додати гриби, смажити 10 хвилин.

4Додати качку, злегка обсмажити. Залити водою, посолити, поперчити. Варити 40 хвилин.

5Картоплю почистити, нарізати кубиками.

6У бульйон додати рис, картоплю, варити 10 хвилин.

7Додати томатний соус. Якщо необхідно, посолити. Варити до готовності картоплі.

Замість качки можна використовувати курку, але вийде зовсім інший смак.

00:00