Суп картопляний з квасолею і бадиллям гороху

    

19 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 3 шт.

Квасоля - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Гарбуз - 200 г

Листя гороху рубані - 0,5 склянки

Сметана - 3 ст. ложки

Вода - 1,5 л

Зелень селери рубана - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Картоплю нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, моркву, гарбуз натерти на крупній тертці. Листя гороху дрібно порубати.

2Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години.

3У замочену квасолю влити воду, довести до кипіння, додати картоплю та варити 7-8 хвилин.

4Потім опустити овочі та рубане листя гороху і варити ще 6-7 хвилин.

5Настоювати без нагрівання 10-15 хвилин.

6При подачі посолити, заправити сметаною та посипати зеленню селери.

00:00