Суп молочний з овочами

    

14 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Молоко - 500 г

Вода - 200 г

Цвітна або білокачанна капуста - 80 г

Ріпа - 30 г

Морква - 40 г

Зелений горошок консервований - 50 г

Квасоля стручкова зелена - 50 г

Картопля - 150 г

Сіль

Масло вершкове - 10 г

Directions

1Моркву та ріпу нарізати дольками або скибочками і спасерувати з маслом.

2Картоплю нарізати кубиками або дольками, білокачанну капусту - дрібними шашками, цвітну капусту розібрати на дрібні суцвіття, стручки квасолі розділити на 2‑3 частини. Ріпу і деякі сорти білокачанної капусти попередньо бланшувати для видалення гіркоти. Квасолю відварити.

3У киплячу воду помістити пасеровані коріння і підготовлені овочі та відварити при слабкому кипінні до готовності.

4За 5‑10 хвилин до закінчення варіння додати квасолю, горошок, влити гаряче молоко і посолити.

Дієта при гіпотонії

00:00