Суп овочевий дієтичний (з брокколі, цвітною капустою і бататом)

    

13 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Брокколі - 0,5 качана

Цвітна капуста - 0,5 качана

Батат - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Зелений горошок заморожений - 2 жмені

Квасоля стручкова зелена заморожена - 2 жмені

Селера - 2 стебла

Помідори - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Кабачки або цукіні - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Кріп

Петрушка

Зелена цибуля

Вода - 2‑3 л

Directions

1Налити в каструлю води, поставити на вогонь, довести до кипіння.

2Поки вода закипає, підготувати овочі. Стручкову квасолю і зелений горошок розморозити, якщо необхідно. Картоплю і кабачки нарізати брусочками. Цвітну капусту та брокколі розділити на суцвіття. Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці.

3У каструлю з киплячою водою покласти цвітну капусту, броколі, картоплю і кабачки.

4На олії обсмажувати цибулю і селеру 5 хвилин.

5До цибулі та селері додати моркву, тушкувати 8 хвилин.

6Потім покласти в суп помідори та перець, обсмажені на олії. Додати зелений горошок і стручкову квасолю. Варити до готовності овочів 15 хвилин.

7В кінці заправити подрібненим часником, сіллю, перцем, кропом, петрушкою і зеленою цибулею.

Дієта для підвищення імунітету

00:00