Суп-пюре з кабачків

    

13 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кабачки - 1 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Олія - 2 ст. ложки

Молоко - 0,75 склянки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Очистити кабачок, нарізати та зварити в невеликій кількості води. Посолити.

2З звареного кабачка злити воду, а кабачки протерти крізь сито.

3Борошно спасерувати на олії та розбавити водою, в якій варилися кабачки.

4З'єднати цю масу з протертими кабачками, додати молоко, розмішати, поставити на вогонь і дати закипіти. Одразу зняти з вогню і заправити збитим яйцем.

5Подавати до столу, заправивши лимонним соком і дрібно нарізаним кропом.

00:00