Суп-пюре з цвітної капусти з рисом

    ,

7 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цвітна капуста - 100 г

Картопля - 100 г

Вода - 800 г

Рис - 20 г

Молоко - 100 г

Масло вершкове - 10 г

Directions

1Картоплю та капусту нарізати на шматки, залити водою, а потім додати 5 г масла. На слабкому вогні під кришкою довести до готовності.

2Овочі разом з рідиною протерти крізь сито.

3Промитий рис покласти в киплячу воду (200 г) і варити 1 годину.

4Після рис протерти, з'єднати з супом, добре прогріти та заправити молоком.

5Перед подачею до столу покласти масло шматком.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00