Суп тайський духмяний з імбиром

      

2 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Бульйон овочевий - 3-5 склянок

Імбир - 2 шматочки

Кінза - 2 гілочки + листочки для прикрашання

Перець червоний - 1 стручок

Часник - 1 зубчик

Тофу - 100 г

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Локшина пшенична - 50 г

Морква - 2 шт.

Печериці - 100 г

Лимон - 2 ч. ложки соку

Directions

1Додати в бульйон імбир, кінзу, товчений часник і червоний перець, довести до кипіння, закрити каструлю кришкою і варити 25 хвилин на слабкому вогні.

2Одночасно замаринувати нарізаний кубиками сир тофу в соєвому соусі на 25 хвилин.

3Відварити локшину та розкласти її по тарілках.

4Готовий бульйон процідити в іншу каструлю, додати замаринований тофу, моркву, печериці та тушкувати 3 хвилини.

5Розкласти бульйон з тофу, помідорами та грибами по тарілках з локшиною, полити соком лимона та прикрасити кінзою.

Дієта для підвищення імунітету

00:00