Торт «Солодкість кохання»
Торт «Солодкість кохання»

Торт «Солодкість кохання»

    

22 Вересня, 2018

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Борошно - 200 г

Масло вершкове - 150 г

Цукор - 2 ст. ложки + 75 г для білкового крему

Яйця - 1 шт.

Апельсин - 1,5 ст. ложки соку

Марципанова маса - 200 г

Полуниця

Желе червоне для глазурування

Directions

1З борошна, вершкового масла та цукру швидко замісити тісто. Охолодити протягом години.

2Розкачати тісто тонким шаром на папері для випічки, вирізати велике серце, покласти на деко.

3Змішати жовток яйця, апельсиновий сік, марципанову масу. З половини суміші зробити бортики у сердечка, половиною намастити середину.

4Білок збити з цукром в тугу піну. Збитий білок нанести уздовж внутрішньої сторони бортів, середину викласти полуницею.

5Запікати в духовці на нижньому рівні при 175°C 25 хвилин.

6Глазурувати червоним фруктовим желе.

00:00