Тріска з грибами

    

24 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 250 г

Морква

Петрушка

Цибуля ріпчаста

Гриби свіжі

Масло вершкове - 20 г

Сіль

Лавровий лист

Кмин

Томатний соус

ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ:

Вода - 1 л

Сіль - 2 ч. ложки

Перець - 4 горошини

Лавровий лист - 3 шт.

Морква - 25 г

Цибуля - 20 г

Кмин

Directions

1ПРЯНИЙ ВІДВАР: Моркву та цибулю подрібнити, додати у воду разом із сіллю, перцем і лавровим листом і проварити, додати кмин.

2Рибу без кісток, нарізану шматками, залити пряним відваром і довести до готовності.

3Окремо відварити білі гриби та нарізати їх соломкою.

4На відварі після варіння риби приготувати томатний соус.

5На тарілку покласти відварну рибу, зверху помістити готові гриби, полити соусом, поруч укласти гарнір і подати, прикрасивши зеленню.

00:00