Фарш для бургерів

    

7 Листопада, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Yields: 10 порцій

Ingredients

ОСОБЛИВИЙ ДОМАШНІЙ ФАРШ

Яловичина - 680 г свіжої грудинки + 450 г філе без кісток

Олія оливкова - 2 ст. ложки

ГРАНДІОЗНИЙ ФАРШ

Яловичина - 340 г коротко відрізаних ребрових частин + 340 г порційних шматків м'якоті + 230 г свіжої грудинки + 230 г антрекоту без кісток

Олія оливкова - 2 ст. ложки

ДОДАТКОВО:

Цибуля шалот

Соус стейк

Вустерширський соус

Часникова сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Очистити та висушити обладнання для подрібнення м'яса.

2Гострим ножем зрізати з м'яса сухожилля, залишаючи жир. Відрізки викинути. Порізати м'ясо на шматочки 2 см. Розподілити в один шар у неглибокій сковороді. Накрити кришкою і заморожувати 30‑45 хвилин або до часткового заморожування. Частково заморожене м'ясо безпечніше і простіше подрібнювати, а гамбургери з нього соковитіші.

3Зібрати м'ясорубку; нарізати м'ясо згідно з інструкціями виробника та перемолоти.

4ДЛЯ КУХОННОГО КОМБАЙНА: покласти третину частково замороженого м'яса в процесор, накрити кришкою та розмолоти до бажаної консистенції; повторити.

5У великій мисці обережно вмішати в м'ясо олію, щоб вона покрила фарш.

6Для максимального аромату додати шалот, соуси стейк та вустерширський, часникову сіль і мелений чорний перець чорний. Обережно перемішати.

7Щоб порізати м'ясний фарш на ідеально рівномірні котлетки, просто зібрати м'ясо у плоский квадрат, а потім розрізати його на 4 частини. Сформувати як потрібно.

8Розділити м'ясну суміш на чотири кульки, а потім розплющити кожну на круглу котлетку завтовшки 2 см. За бажання можна притиснути нерівні краї до центру, щоб утворити круглі бургери.

9Щоб легко перенести сирі бургери на гриль, покласти їх на восковий папір. Як тільки бургери на грилі встановлені, папір прибрати.

10Пальцями легенько натиснути в центрі кожної котлетки, утворюючи неглибокі ямочки. Ці ямочки роблять дві речі: допомагають зберегти бургер від роздування під час смаження і роблять гамбургер рівномірно просмаженим.

11Готувати найкращі бургери за рецептом.

12Не придавлювати бургер на грилі - це робить готування гамбургерів швидшим, але висушує їхні соки.

13Внутрішній колір бургеру не є надійним показником готовності. Готування при 165°F (74°С) є безпечним незалежно від кольору. Для того, щоб визначити готовність, вставити миттєвий термометр у бік котлети на глибину 5‑7,5 см.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size115 г