Фрикадельки рибні для супу

  ,   

3 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 200 г філе

Булка - 30 г

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Рибу без шкіри та кісток пропустити через м'ясорубку з попередньо замоченим у воді та віджатим пшеничним хлібом. В подрібнену масу додати масло, збите яйце і добре перемішати, після чого скачати фрикадельки величиною приблизно з лісовий горіх.

2Опустити фрикадельки в киплячий суп. Варити при слабкому кипінні 10-15 хвилин.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00