рулетики з філе камбали з овочами та винним соусом
рулетики з філе камбали з овочами та винним соусом

Філе камбали з винним соусом

    

11 Вересня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Камбала - 4 шматки філе

Картопля - 600 г

Овочева суміш заморожена - 750 г

Вино сухе біле - 4 ст. ложки

Вершки - 120 мл

Кріп - 4 ст. ложки подрібненої зелені

Гірчиця - 2 ч. ложки

Сіль

Перець

Лимонний сік

Олія

Directions

1Картоплю очистити та зварити.

2Камбалу вимити, обсушити, скропити лимонним соком, посолити та поперчити. Філе згорнути трубочкою, закріпити зубочисткою.

3Заморожені овочі прогріти на сковороді з олією, посолити.

4Зверху викласти філе камбали, тушкувати ще 10 хвилин.

5СОУС: Вершки разом із гірчицею, вином і кропом довести до кипіння, потім посолити та поперчити.

6Подавати разом овочі, картоплю, рибу та винний соус.

00:00