Фітіраші
Фітіраші

Фітіраші

    

11 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

М'ясо - 300 г + 200 г фаршу

Ріжки - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Лимони - 1 шт.

Кориця

Перець

Сіль

Directions

1Нарізати м'ясо невеликими шматочками й обсмажити в суміші олії та вершкового масла разом із цибулею.

2Посипати корицею, перцем, сіллю. Залити 1,5 л теплої води та варити під кришкою.

3Коли м'ясо наполовину звариться, опустити в бульйон фрикадельки, зроблені з фаршу та яєчного білка з корицею і перцем.

4Потім опустити в суп ріжки і наприкінці влити яєчний жовток, збитий з соком лимона.

00:00