хашлама
хашлама

Хашлама з баранини

      

1 Жовтня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 1 hr 40 mins

Ingredients

Баранина - 500 г

Помідори - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Морква - 2 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Картопля - 6 шт.

Пиво - 250 мл

Кінза - 1 гілочка

Петрушка - 2 гілочки

Базилік - 2 гілочки

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматочками, залити водою, додати 1 помідор, 1 цибулину, 1 терту моркву, посолити і варити 1 годину.

2М'ясо вийняти, перекласти в казан, зверху шарами укласти півкільця ріпчастої цибулі, кружальця помідорів, кільця болгарського перцю, крупно нарізану картоплю, подрібнену зелень, залити пивом і бульйоном. Готувати на слабкому вогні 40 хвилин.

00:00