хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «Богатирський»

    ,

22 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Yields: 1 кг

Ingredients

Борошно пшеничне, збагачене 13% протеїну - 300 г

Манна крупа з 12% протеїну - 100 г

Борошно вищого ґатунку з 12% протеїну - 100 г

Кефір - 100 мл

Молоко - 50 мл

Вода - 150 мл

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Масло або маргарин - 30 г

Олія кукурудзяна - 3 великі мірні ложки

Дріжджі перссовані - 9 г

Directions

1Всі рідкі компоненти послідовно змішати з сіллю, цукром і дріжджами.

2Суміш вилити в ємність хлібопічки, зверху насипати просіяне борошно, покласти нарізані шматочками масло або маргарин, включити заміс у програмі «Макарони» (для приготування тіста для макаронів) на 5 хвилин. В процесі замісу стежити за тестом, додаючи борошно або воду в разі потреби.

3Потім перервати програму замісу, виставити програму «Разовий» (для хліба з борошна грубого помелу), скоринка середня.. Включити хлібопічку.

Для хлібопічки Silver crest

00:00