фарширований білий хліб
фарширований білий хліб

Хліб білий фарширований

  ,   

29 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

М'ясо відварне - 250 г

Хліб білий - 1 батон (500 г)

Петрушка - 1 пучок + 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені

Олія або масло вершкове для смаження

Мигдаль очищений, дрібно нарізаний і смажений - 1 склянка

М'ята - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені

Кріп - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені

Базилік - 3‑4 ст. ложки подрібненої зелені

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Бульйон курячий - 3‑4 ст. ложки

Соус, що залишився від смаження - 1 склянка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо нарізати кубиками й обсмажити.

2Батон розрізати уздовж і видалити м'якуш.

3М'якуш розкришити, змішати з мигдалем, зеленню (побільше зелені петрушки) та смаженим м'ясом. Додати сік лимона, 1 ст. ложку курячого бульйону і соус від смаження. Приправити сіллю і перцем, перемішати.

4Наповнити цією масою половинку батона. Закрити верхньою частиною; полити соусом від смаження і бульйоном, посипати подрібненою зеленню петрушки.

5При подачі на стіл нарізати батон великими скибками. Можна подати до цієї страви зелені салати.

00:00