Хліб вишневий

    ,

1 Жовтня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 1000 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Сік вишневий - 230 мл

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Вишня сушена чи зацукрована - 80 г

Дріжджі швидкодіючі - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити вишневий сік. Насипати борошно так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати сухе молоко. У різні кути форми покласти сіль, цукор, розм'якшене масло. У центрі форми зробити в борошні поглиблення, так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

2Встановити швидкий режим, якщо можливо - «тісто з добавками», «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». За 5 хвилин до закінчення замісу додати вишню.

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1З усіх продуктів, крім вишні, замісити тісто, дати йому піднятися.

2Додати вишню, ще раз вимісити.

3перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

4Після вистоювання випікати до готовності при 210 С

5Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
в хлібопічці - 3 години 50 хвилин
в духовці - 45 хвилин + бродіння

00:00