Хліб вівсяний з кукурудзою

    ,

27 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 1100 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Вода - 270 г

Пластівці вівсяні - 6 ст. ложок

Борошно кукурудзяне - 60 г

Олія лляна - 2 ст. ложки

Пластівці пшеничні - 1 ст. ложка

Мед - 2 ст. ложки

Дріжджі швидкодіючі - 1,5 ч. ложки

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Насіння льону - 60 г

Насіння кунжуту - 60 г

Насіння соняшнику - 60 г

Сіль - 2 ч. ложки

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити воду, лляну олію, мед. Насипати суміш борошна так, щоб рідина повністю була покрита нею. Додати вівсяні і пшеничні пластівці, сухе молоко. У кут форми покласти сіль.

2У центрі форми зробити в борошні поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, «середня скоринка». Натиснути кнопку «старт». В середині замісу додати насіння.

4Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто (з усіх продуктів, крім насіння), дати йому піднятися, додати насіння, ще раз вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С.

3Готовий хліб вийняти з форми, охолодити.

00:00