хліб пшеничний
хліб пшеничний

Хліб «10 злаків» із готової суміші

    ,

5 Липня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 2 hrs 50 mins
  • Yields: 450 г

Ingredients

Суміш «Корнекс» - 250 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 0,25 мірної склянки

Вода - 70 мл

Олія соняшникова - 1 маленька мірна ложка

Дріжджі сухі - 1,5 маленькі мірні ложки

Directions

1Компоненти закласти в ємність хлібопічки в послідовності: вода, олія, суміш, борошно. Зробити поглиблення і всипати сухі дріжджі.

2Включити програму «Цільнозерновий», час приготування 2 години 50 хвилин.

Для хлібопічки Saturn ST-EC 7773

00:00