Холодець з яловичиною

  ,   

16 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина -2 ноги

Яловичина - 1,5 кг м'якоті

Морква - 3 шт.

Цибуля - 3 шт.

Часник - 3 зубчики

Яйця - 1 шт.

Вода - 2,5 л

Лавровий лист

Перець духмяний

Коріандр

Сіль

Directions

1М'ясо вимити та нарізати середніми шматками. Ноги вимити, очистити, порубати, щоб помістилися в чашу мультиварки.

2Покласти в чашу мультиварки ноги, м'ясо, лавровий лист, перець, коріандр, сіль, влити воду. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.

3Овочі вимити, очистити, дрібно нарізати. Яйця зварити круто.

4Дістати м'ясо та ноги з бульйону, м'ясо дрібно нарізати, бульйон процідити. Бульйон знову влити в чашу мультиварки, спробувати на сіль, якщо потрібно, посолити, покласти овочі та встановити режим «Випічка» або «Варка на пару» на 5-10 хвилин.

5Яйце нарізати кружечками. У кожну формочку для холодцю покласти по кружечку яйця, потім м'ясо, залити бульйоном з овочами, злегка перемішати м'ясо з бульйоном, не зачіпаючи яйце на дні формочки.

6Форми поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання.

00:00