Чанахі
Чанахі

Чанахі

      

26 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баранина жирна - 500 г

Картопля - 500 г

Помідори - 500 г

Баклажани - 5 шт.

Цибуля - 5 шт.

Томатний сік або вода - 1 склянка

Масло вершкове - 30 г

Кінза - 2 ст. ложки

Петрушка - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Баранину нарубати шматками, посипати сіллю. Крупно нарізати очищену картоплю, кружальцями - цибулю.

2Баклажани надрізати уздовж до середини, начинити їх вершковим маслом із сіллю, перцем, зеленню.

3У глиняний горщик покласти шматки м'яса, потім - картоплю, зверху - баклажани, цибулю, цілі помідори. Посипати все дрібно нарізаною зеленню петрушки, додати трохи перцю, сіль; залити томатним соком, щільно закрити кришкою і тушкувати в духовці до готовності 1,5‑2 години.

00:00