Паштет з копченої ковбаси та сала
Паштет з копченої ковбаси та сала

Шпик-паштет

  ,

14 Травня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Ковбаса копчена - 100 г

Сало солоне без шкірки - 300 г

Сир твердий - 50 г

Волоські горіхи - 10 г ядер

Часник - 3 зубчики

Перець червоний з лечо - 4 шматочка

Перець чорний мелений

Directions

1Все, крім шматочків перцю з лечо, пропустити через дрібну решітку м'ясорубки.

2Потім перець з лечо дрібно нарізати та вмішати в масу.

3Паштет поперчити, перемішати, укласти в скляну банку та накрити поліетиленовою кришкою.

4Зберігати паштет у холодильнику.

00:00