Щі зелені з щавлем, лободою та кропивою
Щі зелені з щавлем, лободою та кропивою

Щі зелені (мисливські з щавлем, лободою та кропивою)

    

14 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

М'ясо - 50 г

Цибуля - 3 шт.

Морква - 20 г

Картопля - 80 г

Яйця - 2 шт.

Селера - 1 корінь

Петрушка - 1 корінь

Щавель - 100 г

Лобода - 50 г

Кропива - 50 г

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Часник - 3 зубчики

Зелена цибуля

Сіль

Перець

Сметана

Цукор - 1 ч. ложка

Олія

Directions

1Зварити м'ясний бульйон із корінням з додаванням цукру за 45 хвилин: спочатку на сильному вогні, а після закипання - на слабкому.

2Ретельно промити щавель в холодній воді, звільнити від стебел. Кропиву промити холодною водою, обдати окропом, відкинути на друшляк і, не даючи їй виділити сік, дрібно нарізати разом зі щавлем, ріпчастою цибулею і корінням, вийнятим з бульйону.

3Нарізати картоплю великими дольками, додати зелену цибулю, лободу, кропиву, цибулю, коріння і спасерувати на олії.

4За цей час процідити бульйон, вийняти цибулю.

5На 8‑й хвилині пасерувания влити розливну ложку гарячого бульйону і тут же викласти всі овочі в бульйон. Після закипання опустити в бульйон щавель, кріп і розтертий з сіллю часник, варити ще 2‑3 хвилини.

6При подачі заправити сметаною і дрібно нарубаними яйцями.

00:00