юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка «Ставропольська»

    ,

5 Вересня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Риба дрібна (окунь, йорж, краснопірка, плотва) - 100 г

Сазан (короп) - 100 г

Морква - 20 г

Пастернак - 10 г кореня

Селера - 10 г кореня

Петрушка - 10 г кореня + 10 г зелені

Картопля - 50 г

Перець солодкий зелений - 1 шт.

Кріп - 10 г зелені

Зелена цибуля - 10 г

Цибуля - 1 шт.

Сіль

Лавровий лист - 3 шт.

Перець духмяний

Перець гіркий

Directions

1Випатрати окунів і йоржів, не зчищаючи луски, видалити зябра, ретельно промити та опустити в підвішене над багаттям відро з підсоленою киплячою водою на 5 хвилин.

2Акуратно вийняти рибу з бульйону, після чого покласти туди другу порцію (краснопірок, плотву), але вже з очищеною лускою. Варити теж 5 хвилин, після чого вийняти рибу.

3Одночасно з початком приготування бульйону в іншому посуді пасерувати 8 хвилин моркву, коріння пастернаку, селери, петрушки, картоплю, дрібно нарізаний солодкий перець, половину кропу та зелені петрушки, лаврове листя, перець, сіль.

4У повільно киплячий бульйон опустити цибулину та розпластані великі шматки сазана або коропа.

5На 8‑й хвилині пасерувания овочі облити киплячою юшкою і негайно перекласти їх в юшку.

6Через 3 хвилини спробувати, посолити, поперчити, зняти з вогню, дати настоятися 10‑15 хвилин.

7У тарілки покласти рибу, залити юшкою. Подавати, посипавши залишками зеленні.

00:00