Яйця заливні «Великоднє диво»

  , , ,   ,

17 Лютого, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2017 №4

Ingredients

Свинина - 300 г

Зелений горошок - 50 г

Морква - 1 шт.

Спеції для бульйону - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Желатин - 1 ст. ложка

Яйця - 10 шт.

Петрушка - 2-3 гілочки

Directions

1Свинину відварити в 0,5 л води зі спеціями, сіллю, перцем і цілою чищеною морквиною.

2Готові м'ясо та моркву вийняти, остудити і нарізати.

3Бульйон остудити і замочити в ньому желатин на 50‑60 хвилин.

4Потім його нагріти до розчинення і процідити.

5На тупому кінці яєць зробити отвір і вилити вміст в миску.

6Промиту і прокип'ячену шкаралупу наповнити м'ясом, морквою і горошком приблизно на 2/3 об'єму та залити желатиновим бульйоном, остудити і поставити на ніч на холод.

7Перед подачею зчистити шкаралупу, покласти на блюдо та прикрасити петрушкою.

00:00