крашанки
крашанки

Яйця, фарбовані цибулевим лушпинням

    ,

11 Липня, 2018

Пасхальный стол. Лучшие блюда к светлому празднику

Ingredients

Яйця

Цибулиння (лушпиння цибулі)

Directions

1Лушпиння зібрати заздалегідь в достатній кількості, тоді колір забарвлених яєць буде більш насиченим.

2Цибулиння попередньо промити, залити водою та варити від 30 хвилин.

3Потім дати йому настоятися у відварі. Настоювати можна від 3‑4 годин до 2 діб.

4Укласти яйця у відвар так, щоб він їх покривав повністю, та варити 10 хвилин.

5Вийняти, остудити.

Залежно від кількості та кольору цибулиння шкаралупа може набувати різноманітні відтінки - від жовтого до цегельно-коричневого.

00:00