Яловичина з грибами та квасолею
Яловичина з грибами та квасолею

Яловичина з грибами та квасолею

  ,   

24 Червня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 500 г м'якоті

Печериці - 300 г

Квасоля - 200 г

Вино сухе червоне - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Сметана - 200 г

Апельсин - 1 шт. (цедра)

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на 6 годин.

2Нарізані скибочками м'ясо, гриби, цибулю обсмажити на оливковій олії до рум'яної скоринки та укласти в горщики.

3Покласти у м'ясо замочену квасолю, цедру апельсина, влити вино, трохи гарячої води, посолити, поперчити і тушкувати в духовці під кришкою 40 хвилин.

4При подачі полити м'ясо соусом і посипати рубаною зеленню.

00:00