Ясса сенегальська - маринована курка
Ясса сенегальська - маринована курка

Ясса сенегальська – маринована курка

    

4 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Курка - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Лимони - 2 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Чебрець

Сіль

Перець чорний

Жир для смаження

Directions

1МАРИНАД: Змішати лимонний сік, нарізану скибочками ріпчасту цибулю, часник, лавровий лист, чебрець, сіль і перець.

2Курку розділити на порції, залити м'ясо маринадом і залишити на ніч.

3Вийняти курку з маринаду, обсушити й обсмажити з обох боків разом зі скибочками цибулі.

4Додати невелику кількість теплої води і тушкувати м'ясо до готовності.

5Потім вилити залишки маринаду в м'ясо та прокип'ятити ще 5 хвилин.

6Подавати з розсипчастим рисом.

00:00