Салат із сьомги з печерицями та пекінською капустою
Салат із сьомги з печерицями та пекінською капустою

Салат із сьомги з печерицями та пекінською капустою

    

17 Жовтня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Сьомга - 200 г філе

Капуста пекінська - 500 г

Печериці - 300 г

Редис - 50 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цибуля порей - 1 стебло

Лимон - 1 скибочка

Сіль

Directions

1Філе сьомги відварити в підсоленій воді, остудити, дрібно нарізати.

2Печериці вимити, крупно нарізати. Капусту нашаткувати. З одного редису вирізати квітку лілії, решту редису нарізати соломкою. У цибулі порей відрізати від стебла шматочок завдовжки 5 см, вирізати з нього квітку хризантеми та покласти в холодну воду.

3Решту цибулі дрібно нарізати, тушкувати разом із печерицями у вершковому маслі 5 хвилин.

4Додати капусту, посолити, тушкувати до готовності.

5Змішати суміш з сьомгою, викласти на блюдо. Прикрасити салат квітами з цибулі та редису, скибочкою лимона й соломкою з редису.

00:00

Nutrition Facts

Calories339 ккал