Квасоля з перцем чилі
Квасоля з перцем чилі

Квасоля з перцем чилі

  ,   

11 Січня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля консервована - 440 г

Томати консервовані у власному соку - 440 г

Томатна паста - 100 г

Перець болгарський солодкий - 1 шт.

Цибуля - 1 шт. середня

Перець чилі - 2 шт. невеликих

Часник - 2 зубчики

Цукор коричневий - 1 ч. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Паприка мелена - 1 ч. ложка

Кінза свіжа - 1 невеликий пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Перець чилі очистити від насіння та нарізати тонкими кільцями. Часник дрібно порубати. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Болгарський перець очистити від насіння та перегородок і нарізати кубиками. Томати розім'яти виделкою.

2Вибрати в мультиварці режим «Смаження». На дно чаші налити олію та розігрівати її 1 хвилину. Обсмажувати цибулю 2 хвилини.

3Додати часник і перець чилі й обсмажувати 3 хвилини.

4Висипати в чашу болгарський перець. Готувати ще 5 хвилин.

5Консервовану квасолю промити і всипати в чашу. Додати подрібнені помідори і томатну пасту. Додати коричневий цукор, паприку, сіль, перець і готувати 10‑12 хвилин з відкритою кришкою.

6Дрібно посікти кінзу та посипати нею блюдо при подачі.

00:00