шашлик
шашлик

Шашлик з яловичої печінки

    

29 Січня, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Яловича печінка - 750 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 1 ч. ложка

Сало - 100 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити печінку від проток і плівки, нарізати скибочками завтовшки в палець, а потім кожну скибочку на невеликі квадратики, приблизно 2 см. Трохи посипати меленим перцем.

2Розігріти на сковороді вершкове масло з олією та покласти кубики печінки. Тримати на сковороді, доки печінка не почне підрум'янюватися з обох боків. Зняти сковороду з жару.

3На кілька шпажок нанизати по 4 шматочки печінки, чергуючи їх з маленькими скибочками сала.

4Укласти шпажки на гратар, що стоїть над розжареним вугіллям, і смажити 10‑15 хвилин. Солити перед кінцем смаження.

5Подавати в гарячому вигляді на шпажках з гарніром з овочів і салатом.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1 порція - 2 шпажки