Канапе з ковбасою ліверною
Канапе з ковбасою ліверною

Канапе з ковбасою ліверною

  ,

23 Квітня, 2020

Закуски для вечеринки (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 15 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Хліб пшеничний - 12 скибочок

Ковбаса ліверна - 400 г

Масло вершкове - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Огірки мариновані - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Каррі прірава - 1 ч. ложка

Петрушка або базилік - 3 ст. ложки рубаної зелені

Directions

1Ліверну ковбасу розім'яти і перемішати з вершковим маслом.

2Дрібно посікти цибулю, перець і огірки. Подрібнити часник.

3З'єднати ліверну масу, овочі, зелень і приправу, перемішати.

4Зі скибочок хліба зрізати скоринки. Потім розкачати м'якуш качалкою і змастити начинкою. Згорнути рулетами, загорнути в плівку або пергаментний папір і витримати в холодильнику не менше 3 годин.

5Перед подачею нарізати скибочками і розкласти на блюді.

ЧАС: 15 хвилин + охолодження 3 години

00:00