Рулька різдвяна
Рулька різдвяна

Рулька різдвяна

  ,   , ,

8 Травня, 2020

1000 советов кулинару 2016 №4 Декабрь

Ingredients

Свинина - 1 рулька

Зелена цибуля

Петрушка свіжа

Часник - 3‑4 зубчики

Цибуля - 1 шт. велика

Сіль

Перц чорний мелений

Паприка мелена

Directions

1Свинячу рульку ретельно вимити, пошкребсти шкіру ножем. Потім зробити надріз і видалити кістку. Посолити, поперчити, присипати паприкою, втерти спеції в м'ясо руками.

2Присипати рубаним часником, викласти зелену цибулю та петрушку. Згорнути рулетом і зв'язати міцною ниткою або шпагатом.

3Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

4У рукав для запікання викласти цибулю, зверху - рулет зі свинячої рульки, закріпити рукав з обох боків.

5Поставити в розігріту до 200°С духовку на 30 хвилин.

6Потім зменшити температуру до 170°С і запікати ще 1,5 години.

7Готовий рулет вийняти з рукава, повністю остудити, зняти нитки.

8Можна подавати як з гострим соусом, так і з нейтральним - вершковим або сирним. Можна подавати з гірчицею і навіть сметаною.

Рулет зі свинячої рульки можна подавати як холодну м'ясну закуску.

Начинку для рулету можна зробити на свій смак - кріп, петрушка, кінза.

00:00