Коктейль «Кривава Мері» Commander’s Palace
Коктейль «Кривава Мері» Commander’s Palace

Коктейль «Кривава Мері» Commander’s Palace

  

18 Квітня, 2020

Chile Pepper 2017 February

  • Prep: 5 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Приправа креольська для обідка

Горілка - 42 г

Томатний сік або овочевий сік V8 - 0,5 склянки

Хрін готовий - 1 ч. ложка

Соус вустерширський - 1 ч. ложка або 2 краплі

Соус «Кристал» гострий - 4 смужки

Соус табаско - 2 смужки

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Перець халапеньо

Бамія (окра) маринована

Цукрова тростина

Перець чорний

Сіль морська

Directions

1Покрити обідок склянки креольською приправою.

2Поєднати горілку, томатний або овочевий сік, хрін і соуси у шейкері, наповненому льодом. За допомогою другого шейкеру прокачати інгредієнти туди-сюди 3 рази, після чого процідити у склянку з обідком.

3Нанизати перець, бамію і цукрову тростину на коктейльну паличку і прикрасити коктейль. Можна додатково посипати дрібкою перцю та сіллю.

Рецепт ресторану Commander’s Palace (Новий Орлеан, Лос-Анджелес)

00:00