Варення з полуниці сухе
Варення з полуниці сухе

Варення з полуниці сухе

    

21 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Yields: 500 г

Ingredients

Полуниця - 1 кг

Цукор - 800 г

Цукрова пудра - 200 г

Вода - 1 л

Directions

1Вимити ягоди, видалити чашолистки.

2Приготувати сироп з води та цукру.

3Додати в сироп ягоди, довести до кипіння. Охолодити, зняти піну.

4Знову довести до кипіння, охолодити та зняти піну. Повторити 5‑6 разів.

5Відкинути ягоди на друшляк і залишити на ніч, щоб сироп повністю стік.

6Розкласти полуницю на деку, покритому пергаментом. Підсушувати в духовці з відкритими дверцятами при 65°С 1 годину.

7Обваляти ягоди в цукровій пудрі та скласти в скляні банки.

8Зберігати в прохолодному сухому місці.

час: 2 дні

00:00