Гусяча печінка, тушкована з трюфелями
Гусяча печінка, тушкована з трюфелями

Гусяча печінка, тушкована з трюфелями – Foie gras braisés aux truffes

  ,   

17 Липня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Гусяча печінка - 2 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Масло вершкове

Мадера - 0,5 пляшки

Желе м'ясне - 4 ст. ложки

Бульйон міцний - 4 ст. ложки

Трюфелі

Пряні трави - 1 пучок

Соус

Directions

1Приправити сіллю та перцем хороші міцні печінки, обсмажити їх у вершковому маслі, потім вийняти й обсушити на серветці.

2У каструлю вилити мадеру, незастигле м'ясне желе та міцний бульйон. Покласти печінку, цілі сирі трюфелі, пучок пряних трав, залити все соусом, закрити каструлю кришкою та повільно варити 2 години.

3Покласти печінки в металеву миску разом із трюфелями, зняти з соусу жир, полити ним печінки та подавати.

Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре»

00:00