Салат хлібний італійський
Салат хлібний італійський

Салат хлібний італійський

      

1 Листопада, 2019

100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Хліб житній (можна черствий) - 100 г

Рукола - 20 г

Помідори - 0,5 шт.

Огірки - 0,5 шт.

Перець солодкий - 0,5 шт.

Олія оливкова - 20 мл

Гірчиця пастоподібна - 20 г

Оцет винний білий - 1 ч. ложка

Каперси мариновані  - 1 ч. ложка

Оливки мариновані без кісточок - 5 шт.

Маслини мариновані без кісточок - 5 шт.

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 50 мл

Цукор

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Оливки мариновані - 2 шт.

Маслини мариновані - 2 шт.

Directions

1Зрізати скоринки у хлібних скибочок. Змастити м'якуш гірчицею, оцтом і оливковою олією, розім'яти та сформувати кульки.

2Крупно нарізати солодкий перець, видаливши насіння та плодоніжки. Крупно нарізати огірок і помідор. Дрібно посікти мариновані каперси, маслини й оливки, відклавши кілька штук для декору.

3Промити й обсушити руколу, відокремити жорсткі стебла.

4Змішати овочі, каперси, оливки, маслини, заправити оливковою олією, цукром і сіллю. Додати руколу, хлібні кульки та подавати, прикрасивши оливками та маслинами.

00:00