коржі з цибулею
коржі з цибулею

Кухон з цибулею

    

Серпень 8, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 4,5 склянки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Маргарин - 1,5 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Дріжджі - 20 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ч. ложки

Вода - 1,5 склянки

Сіль

Directions

1У трохи підігрітій воді розчинити дріжджі та всипати половину борошна. Все ретельно розмішати і поставити опару в тепле місце на 60 хвилин.

2Коли об'єм опари збільшиться вдвічі та вона почне потроху опадати, додати сіль, цукор, розтоплений і охолоджений маргарин, решту борошна та вимішувати тісто, доки воно не припинить прилипати до рук і стінок посуду. Після цього поставити його для бродіння в тепле місце на 2 години.

3Готове тісто викласти на стіл, розкачати з нього коржі завтовшки 2 см. Зверху закатати качалкою трохи обсмажену цибулю.

4Випікати в духовці.

00:00