салат з картоплею, волоськими горіхами, гранатовим соком, зеленню, цибулею та часником
салат з картоплею, волоськими горіхами, гранатовим соком, зеленню, цибулею та часником

Салат царський пісний

    

29 Вересня, 2019

Инна Метельская-Шереметьева. Кулинарная книга оптимистки. Домашние рецепты и вкусные истории

Ingredients

Картопля - 2‑3 шт

Волоські горіхи - 1 ст. ложка подрібнених ядер

Гранатовий сік - 1/3 склянки

Часник - 1‑3 зубчики

Петрушка або кріп - зелень

Цибуля ріпчаста або

Зелена цибуля

Directions

1СОУС: Подрібнені ядра волоських горіхів і часник стовкти з сіллю, додати дрібно нарізану цибулю та гранатовий сік, все ретельно перемішати.

2Картоплю, зварену в мундирі й охолоджену, очистити, нарізати кубиками, укласти в салатник, полити соусом і посипати подрібненою зеленню.

Рецепт від черниць Стародівочого монастиря. Салат виходить абсолютно незвичним на смак - невловимо нагадує одночасно і східну, тайську кухню, насичену кислою солодкістю, і російську.

00:00