Шербет лимонно-шафрановий
Шербет лимонно-шафрановий

Шербет лимонно-шафрановий

    

29 Липня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Лимон - 1 шт.

Вода - 2 склянки

Цукор - 1 склянка

Коріандр або насіння базиліку - 1 маленька щіпка

Шафран - на кінчику ножа

Лід харчовий - 10‑15 кубиків

Directions

1Лимон обшпарити окропом, зрізати цедру, натерти її на тертушці або дрібно нарізати та залити гарячою водою. Потім додати насіння кінзи або базиліку та залишити суміш настоюватися на 3‑4 години.

2Шафран залити невеликою кількістю гарячої води та залишити на 1 годину.

3З лимона вичавити сік.

4Процідити лимонний настій зі спеціями, з'єднати його з настоєм шафрану, додати лимонний сік і кубики харчового льоду та подати до столу.

00:00