Омлет з чорницею
Омлет з чорницею

Омлет з чорницею

    

13 Квітня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Чорниця - 150 г

Цукор - 1 ст. ложка

Борошно - 0,5 ст. ложки

Молоко - 100 мл

Мед - 0,5 ст. ложки

Масло вершкове - 0,5 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Коньяк - 4 ч. ложки

Цукрова пудра

Ванільний цукор

Сіль

Directions

1Мед трохи підігріти в емальованый мисці до напіврідкого стану, влити молоко, додати борошно, жовтки та замісити тісто. Додати сіль, ванільний цукор, цедру і коньяк. Білки збити з цукром, обережно змішати з тістом.

2Розтопити на сковороді вершкове масло, покласти чорницю.

3Коли ягоди вберуть трохи масла, вилити на них тісто і поставити сковороду в духовку, розігріту до 200°С.

4Через 7‑10 хвилин жар в духовці зменшити до 150°С і випікати ще 10‑15 хвилин.

00:00