Млинці з шинкою та сиром
Млинці з шинкою та сиром

Млинці з шинкою та сиром

    ,

10 Лютого, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 500 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Сода харчова - 0,25 ч. ложки

Олія рафінована - 0,25 склянки

Масло вершкове - 50 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Шинка - 200 г

Сир - 200 г

Directions

1Змішати яйця, цукор, сіль і соду, додати молоко. Постійно помішуючи, тонкою цівкою всипати борошно, добре перемішати тісто до зникнення грудочок. Влити в тісто олію і акуратно розмішати до зникнення олійних плям на поверхні.

2Випікати млинці на розігрітій сковороді, трохи змащуючи її олією, вмочивши в неї половину картоплини.

3Готові млинці, поки вони гарячі, змастити вершковим маслом.

4НАЧИНКА: Шинку нарізати на дрібні кубики. Сир натерти на крупній тертущці, перемішати з шинкою.

5Додати в центр кожного млинця по 2 ст. ложці суміші сиру з шинкою і загорнути.

6Покласти млинці в сковороду, змащену вершковим маслом, і потримати в розігрітій до 200°C духовці або поставити в мікрохвильову піч на 2‑3 хвилини, доки сир не розплавиться.

00:00