Млинці з осетриною та ікрою
Млинці з осетриною та ікрою

Млинці з осетриною та ікрою

  ,   

1 Лютого, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Осетрина - балик 200 г

Ікра рибна зерниста - 80 г

Олія - 4 ст. ложки

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно гречане - 1 склянка

Дріжджі - 10 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Молоко - 0,5 склянки

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести 3‑4 ст. ложками теплої води, додати трохи борошна та частину цукру і перемішати. Накрити серветкою і поставити підходити в тепле місце.

2У готову опару підмішати залишки борошна, яйце, цукор і сіль, замісити тісто. Дати йому піднятися.

3Влити в кілька прийомів підігріте молоко. Поставити тісто для бродіння в тепле місце.

4Яєчний жовток відокремити від білка, білок збити. Жовток з'єднати з тістом, перемішати. Дати тісту знову піднятися.

5Ввести збитий білок.

6Випікати млинці, змащуючи сковорідку олією.

7Подавати млинці зі скибочками балика та ікрою.

ЧАС: 35 хвилин + бродіння

00:00