Пиріг з бананом і медом
Пиріг з бананом і медом

Пиріг з бананом і медом

  ,   

3 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

Борошно - 320 г

Сода - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Кориця - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 150 г

Цукор коричневий - 100 г

Мед - 100 г

Яйця - 2 шт.

Банани - 2 шт.

Мигдаль - 150 г

Directions

1Просіяти борошно з содою, розпушувачем, сіллю та корицею.

2Збити м'яке вершкове масло з цукром до кремової консистенції. Додати мед і ще раз збити до однорідності.

3Додати до рідких інгредієнтів яйця та ще раз збити.

4Очистити банани та розім'яти їх виделкою або подрібнити до стану пюре за допомогою блендера.

5Додати половину олійно-яєчної суміші в борошняну, добре перемішати. Викласти в тісто бананове пюре, перемішати. Влити другу половину олійно-яєчної суміші в тісто, перемішати.

6Крупно порубати мигдаль ножем або подрібнити за допомогою блендера (але не в борошно).

7Викласти тісто в змащену маслом форму, посипати горіхами. Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 40 хвилин.

00:00